Over Mandala Festival

Stel je voor, je gaat op een kleine vakantie naar the middle of nowhere. Je betreedt een prachtig natuurgebied met een groot bos, een mooi strand en een helder natuurzwembad. Er is muziek, overal! Op de podia, maar ook op verrassende plekjes die aan jou zijn om te ontdekken.

Mandala bestaat uit diverse Tribes en meer dan honderd Creators. Samen geven ze het festival vorm. Er is muziek, kunst en theater, maar ook spellen, wellness en een heleboel kleurrijk entertainment. Op Mandala zijn festival en camping één. Een tentje mag bijna overal geplaatst worden. Ga, sta en slaap waar jij wil.

De vierde editie van Mandala vindt plaats op 28, 29 & 30 juni!

Ontdek de Tribes, geniet van de muziek en ontmoet de Creators. Mandala vindt plaats van 8 tot en met 10 juni op De Bergen in Wanroij.


Over Extrema

Extrema werd opgericht in 1992 en is daarmee een van de eerste dance promotors in Nederland. Met haar evenementen (Solar Weekend, Extrema Outdoor, Extrema Outdoor Belgium, Mandala, Extrema Noir, DIT en Polar Weekend) creëert Extrema een een verrassende wereld waarin iedereen zichzelf kan én mag zijn. In deze wereld draait het niet om muziek alleen, maar laat Extrema haar bezoekers ook kennismaken met andere (kunst)vormen, zoals: theater, show, spel en design.

Voor informatie, persaccreditatie of interviewaanvragen kunt u contact opnemen met:

Victor Verstraelen
Communicatie Extrema
e: victor@extrema.nl
t: +31(0) 88 7717700
m: +31(0) 625457648
w: mandalafestival.comLocatie

Vakantiepark De Bergen, Zoetendaal 10, 5446 PC Wanroij