Explore our Tribes, enjoy the music, meet our Creators


Stel je voor, je gaat op een kleine vakantie naar the middle of nowhere. Je betreedt een prachtig natuurgebied met een groot bos, een mooi strand en een helder natuurzwembad. Er is muziek, overal! Op de podia, maar ook op verrassende plekjes die aan jou zijn om te ontdekken. Mandala bestaat uit diverse Tribes en meer dan honderd Creators. Samen geven ze het festival vorm. Er is muziek, kunst en theater, maar ook spellen, wellness en een heleboel kleurrijk entertainment. Op Mandala zijn festival en camping één. Een tentje mag bijna overal geplaatst worden. Ga, sta en slaap waar jij wil. Ontdek onze Tribes, geniet van de muziek en ontmoet onze Creators.


Vrijwilligers gezocht!


meld je aan

Kom jij het hele weekend logeren? Of blijf je maar één dag? Het is helemaal aan jou. Bekijk de diverse tickets voor Mandala 2017.


bestel nu

Mandala zoekt schrijftalent!


Mandala Festival 2017 is een kleine vakantie voor haar bezoekers. Een plek waar kunst, muziek, theater en entertainment samensmelten. De plek waar alles kan en alles mag. Om deze unieke ervaringen zo goed mogelijk te delen, zoeken wij fanatieke, vrijwillige bloggers!

 

Voldoe jij aan de volgende criteria?

 

– Je hebt enige schrijfervaring. Dit kan zijn vanuit je eigen blog of als afgestudeerde van de opleiding journalistiek of communicatie!

– Je hebt affiniteit hebben met festivals, muziek en/of kunst.

– Je bent bereid om voor Mandala zelfstandig op pad te gaan.

 

Voldoe je aan de criteria én heb je interesse? Stuur een mailtje naar info@mandalafestival.com!

verblijf


Natuurlijk mag je zelf een tentje meenemen, maar voor wie daar geen zin in heeft, enkele alternatieven op een rij.


bekijk alle accommodaties

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

future kids


We hebben besloten een deel van de opbrengsten te steken in projecten die bijdragen aan het welzijn van kinderen en jongeren! Eén op de vijftien jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 24 jaar heeft namelijk te kampen met een depressie en dat is veel te veel.

 

Extrema-directeur Marcel Mingers: ‘Ik merk dat er jaarlijks bij de opbouw van festivals een bijzondere energie vrijkomt bij de mensen die meebouwen. Een energie die mensen echt doet veranderen. Ze kunnen creatief bezig zijn en hebben een te gekke tijd. Dit moet ook met kinderen kunnen. We willen kijken of we samen iets kunnen betekenen en bij kunnen dragen aan de oplossing van het probleem. Daarnaast geven we een leuk feestje op de dag voor Mandala. Hier zijn kinderen en ouders gratis welkom.’


clean and green


Mandala geeft om haar omgeving en is 100% trash free! Hoe? Door het gebruik van hard cups en draagbare asbakken voor de peuken bijvoorbeeld! Ook nemen alle Creators hun eigen materialen mee naar het festival, het is de bedoeling dat deze ook mee naar huis worden genomen. Daarnaast is sampling niet toegestaan.

 

Waarom? Omdat Mandala Clean and Green is. Jij ook?


Explore the tribes, the music, go on an adventure, and sleep wherever and whenever you want